Μετοχές
eq
Κάντε τώρα τις συναλλαγές σας σε μετοχές που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και τα σημαντικότερα χρηματιστήρια του κόσμου μέσω του eurobanktrader.
CFDs
CFDs
Το eurobanktrader σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω CFDs σε Δείκτες, Μετοχές, Συνάλλαγμα, Εμπορεύματα, Επιτόκια, Ομόλογα και ETFs.
Futures
fu
Συνάλλαγμα, Γεωργία, Πολύτιμα μέταλλα, Ενέργεια, Επιτόκια, είναι μόνο κάποιοι από τους τομείς των οποίων τα futures διαπραγματεύονται στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου.
FX
fx
Έχοντας στη διάθεσή σας πάνω από 150 ζεύγη ισοτιμιών, το eurobanktrader σας δίνει την ευκαιρία να συναλλαχθείτε στην αγορά με τη μεγαλύτερη ρευστότητα στον κόσμο.
Ελληνικά Παράγωγα
gr
Με το eurobanktrader Greek Derivatives μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας στα παράγωγα προϊόντα που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Options
o
Εκμεταλλευθείτε τις διακυμάνσεις της αγοράς διαπραγματευόμενοι options σε ζεύγη ισοτιμιών ή δείκτες, δημιουργήστε στρατηγικές ανάλογα με το πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί η αγορά.
Γιατί είμαστε η Νο.1 χρηματιστηριακή στην Ελλάδα
Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ έχει ηγετική θέση - όσον αφορά το μερίδιο αγοράς στο Χρηματιστήριο της Αθήνας - από το 2003. Η εταιρία μας αποτελεί την πρώτη επιλογή για 20,000 ιδιώτες καθώς και τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμικούς επενδυτές του κόσμου.


Γιατί διακρινόμαστε από διεθνείς θεσμούς
Στην έρευνα EXTEL της Thomson Reuters το 2014 η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ αναδείχθηκε ως η καλύτερη χρηματιστηριακή για το Ελληνικό χρηματιστήριο. Η Διεύθυνση Ανάλυσης της εταιρίας κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των τμημάτων που καλύπτουν την Ελλάδα, ενώ στέλεχος της Διεύθυνσης ξεχωρίζει ως ο καλύτερος αναλυτής του χρηματιστηρίου της Αθήνας τα τελευταία τρία χρόνια. Η εταιρία κατακτά διακρίσεις της ίδιας έρευνας από το 2011.

 
Γιατί είμαστε εδώ
Θέλετε να μας γνωρίσετε;

Είστε μόλις ένα ραντεβού μακριά από τους συνεργάτες μας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε δίπλα σας, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας, μιλάμε τη γλώσσα σας και είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.