Μετοχές
Eq
Κάντε τώρα τις συναλλαγές σας σε μετοχές που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και τα σημαντικότερα χρηματιστήρια του κόσμου μέσω του eurobanktrader.
Ελληνικά Παράγωγα
Deriv
Με το eurobanktrader Greek Derivatives μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας στα παράγωγα προϊόντα που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια
ETFs
Το eurobanktrader σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές σας σε ETFs - UCITS που διαπραγματεύονται στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου.
Γιατί είμαστε η Νο.1 χρηματιστηριακή στην Ελλάδα
Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ έχει ηγετική θέση - όσον αφορά το μερίδιο αγοράς στο Χρηματιστήριο της Αθήνας - από το 2003. Η εταιρία μας αποτελεί την πρώτη επιλογή για 20,000 ιδιώτες καθώς και τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμικούς επενδυτές του κόσμου.


Γιατί διακρινόμαστε από διεθνείς θεσμούς
Η Eurobank Equities αναδεικνύεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στην πανευρωπαϊκή έρευνα της Extel για το ελληνικό χρηματιστήριο. Η Διεύθυνση Ανάλυσης της εταιρείας βρίσκεται επίσης στις πρώτες θέσεις προτίμησης των θεσμικών επενδυτών σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ενώ στέλεχος της Διεύθυνσης διακρίνεται ως ένας από τους καλύτερους αναλυτές στην Ευρώπη για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

 
Γιατί είμαστε εδώ
Θέλετε να μας γνωρίσετε;

Είστε μόλις ένα ραντεβού μακριά από τους συνεργάτες μας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε δίπλα σας, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας, μιλάμε τη γλώσσα σας και είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.